Helg :)..

Hej :)))..

Ikväll är det bara jag hemma, Mattias är på julbord med sitt jobb och jag tycker det är ganska skönt att bara vara faktiskt :).. Har varit och handlat lite och tittat på Julkalendern som jag tycker är
riktigt bra i år. Jag har faktiskt inte sett på de senaste årens julkalendrar men jag känner att jobbar man på förskola med 4 åringar så är det nästan ett måste för att hänga med i svängarna.

Det har inte varit så många blogginlägg under de senaste veckorna men jag har inte haft någon lust till att skriva och då har jag struntat i det också :).. Imorgon ska jag och Mattias tillsammans med min familj på 30 års fest för att fira kusin Andreas, det ser jag framemot speciellt eftersom det har blivit att vi tyvärr inte ses så ofta.

Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar sen är det jullov vilket ska bli underbart skönt :).. Jag jobbar nästa gång den 2/1 och då är det 3 dagar den veckan plus 2 veckor efter sen åker vi :)).. Kändes som att det var sååå lång tid kvar men tiden har bara flugit fram :)..

Vi hade Luciafirande på jobbet igår och där fick barnen vara utklädda till precis vad de ville ialla fall :). Jag tycker det är viktigt att komma ihåg att det VI vuxna som lägger värderingar i saker och ting INTE barnen!

Lägger upp några bilder från de senaste veckorna :)..

Ha en toppenkväll! Kramar


RSS 2.0